Nu Jij Afbeelding
: (Registreren)
Wij zoeken nieuwe collega's!

Wij breiden uit

Nintendo-Feature geschreven door Matthew Deboysere op 25-02-2009. RS: 270

Als je groter wilt worden, dan moet je nieuwe collega's zoeken. Dit feit is zo logisch als het is, en daarom zoeken wij nieuwe mensen die ons team willen versterken. Nee, er zijn geen ontslagen gevallen, wij openen alleen binnenkort nieuwe 'filialen' en zoeken 'managers' en 'personeel'. Lijkt deze job iets voor jou? Lees verder binnenin!

Binnenkort vernieuwen we Next-Games.nl en steken we de website in een gloednieuw jasje: een fris uiterlijk waarop meer mensen zullen afstromen. Daarnaast openen we ook twee nieuwe websites. Hierover kunnen we nog weinig vertellen, maar we zoeken hiervoor wel heel veel nieuwe mensen.

Voor een groot deel van deze aanbiedingen is geen taalvaardigheid vereist! Wij zoeken ook mensen die niet hoeven te schrijven, maar wel een zeer belangrijke rol in de website willen vervullen.

Al deze functies zijn vrijwillig! Wij betalen niemand uit, maar er staan wel leuke beloningen als games, consoles, uitstapjes, etc... tegenover

Voor Next-Games.nl zoeken wij:

- Twee eindredacteurs.
Omdat het schrijverstempo sterk de lucht in gaat, kan ons team van 'correcting directors' of eindredacteurs het vele werk niet meer volgen. Deze functie omvat een hoge positie in de personeelslijst en houdt in dat je de artikelen van de redactie met een kritisch oog bekijkt. Jij bent verantwoordelijk voor de publicatie en de presentatie van de artikelen. Schrijven is niet vereist, maar wel een mooi voordeel. Taalvaardigheid is echter wel een vereiste.

Voor meer informatie, contacteer [email protected] en vermeld de functienaam: Eindredacteur

- Twee redacteurs.
Omdat veel redacteurs vaak krap zitten met tijd zoeken wij enkele mensen die nieuwsberichten kunnen samenstellen op basis van gegevens die wij hen bezorgen. Je moet kunnen schrijven en eventueel vertalen. Elk geschreven artikel wordt gepubliceerd op de website. Ook het schrijven van recensies behoort tot deze functie. De hoofdredactie levert een redacteur enkele games aan, die deze moet spelen, uittesten en moet beoordelen volgens het unieke Next-quotatiesysteem. Elk artikel wordt kritisch beoordeeld en wordt tevens bijgestuurd waar nodig. Wij bieden zo een unieke leermethode die een groot voordeel biedt bij je toekomstige werkgever.

Voor meer informatie, contacteer [email protected] en vermeld de functienaam: Redacteur

- Twee freelancers
Omdat je regelmatig redacteurs hebt die geen tijd hebben voor de lange artikels, zoeken wij freelancers die in dergelijke gevallen even snel een paar kantjes kan neerpennen. Een freelancer mag voor meerdere websites werken, zolang deze geen vaste functie elders uitoefent. Games worden aangeleverd, maar ook eigen inbreng wordt geaccepteerd. Naast recensies mogen ook columns, toekomstartikelen of nieuwsberichten worden geschreven.

Voor meer informatie, contacteer [email protected] en vermeld de functienaam: Freelance

Voor ons NE-project zoeken wij:

- Vier Nederlandse organisatorisch ingestelde medewerkers
Deze mensen moeten afkomstig zijn uit Nederlands en moeten beschikken over een goede mobiliteit doorheen hun land. Zij moeten bedrijven kunnen aanspreken en hun contacten kunnen inschakelen om verschillende projecten uit te werken. Deze projecten zijn, maar niet te beperken tot, gamingevents op diverse locaties.

Voor meer informatie, contacteer [email protected] en vermeld de functienaam: Organisatorisch medewerker

Spontane sollicitaties mogen altijd worden doorgestuurd, via [email protected], onder vermelding van Spontane Sollicitatie.

Tot binnenkort?
mvg

Matthew Deboysere
Hoofdredacteur
Next-Games.nl