Next Forum » Next » Ledenartikelen » [DS] Dragon Quest IX preview
Pagina uitprinten | Vriend aanbevelen | Voeg onderwerp aan favorieten toe
Plaats nieuw onderwerp Beantwoorden
Auteur
Bericht « Vorig onderwerp | Volgend onderwerp »
Folkert
Simply Next
Berichten: 33

[DS] Dragon Quest IX preview Beantwoorden met Citaat Wijzig/Verwijder Bericht Reporteer Bericht bij een Moderator       IP Informatie Ga naar de top van deze pagina

De middeleeuwen was toch wel wat een aparte (lees: wrede) tijd. Zo waren er veel verschillende straffen. Van een steentje bijdragen aan de bouw van een gebouw tot de veroordeling aan de kaak. Natuurlijk had je ook nog de zogenaamde heksen en ketters, helaas liep het voor deze mensen toch nog wat slechter af dan diegenen die veroordeeld werden aan de kaak. Gelukkig kent de middeleeuwen ook mooie dingen. Om maar een paar op te noemen: prinsessen, bier, corrupte rechters, prachtige natuur en Dragon Quest!

Nu we het toch over de geschiedenis hebben, kan ik net zo goed nog even wat meer de docent uithangen en jullie wat vertellen over de oorsprong van Dragon Quest en Square Enix. De oorspronkelijke naam van Dragon Quest is Dragon Warrior. De naam Dragon Quest werd vroeger namelijk al gebruikt door de voorloper van Dungeons & Dragons. Doordat de voorloper van Dungeons & Dragons een andere uitgever kreeg, verviel de naam Dragon Quest. In 2003 veranderde Square-Enix de naam Dragon Warrior naar Dragon Quest in de VS. Toch wordt de naam Dragon Warrior nog vaak gebruikt in de Verenigde Staten.
De eerste Dragon Warrior (zo noem ik het maar even) werd oorspronkelijk uitgebracht door Enix Corporation. Naast dat dit bedrijf met games bezig was, deden ze ook zaken in de populaire manga boekjes. In juni 2001 werd er gepraat over een fusie met het bedrijf Square. 26 november 2002 was de fusie pas officieel. Het liep nog bijna mis met de fusie, omdat Enix begon te twijfelen, dit kwam door de teleurstellende film Final Fantasy: The Spirits Within van Square.Toen Dragon Quest IX werd aangekondigd, zei Square Enix dat het spel geen turn-based gevechten zou bevatten, maar real-time gevechten. De makers kregen echter een lading aan kogelbrieven en haatbrieven van hun geliefde fans in de brievenbus, dus draaiden ze deze verandering in de Dragon Quest-serie alweer snel terug. De game zal nu dus weer turn-based gevechten bevatten. Voor alle duidelijkheid turn-based gevechten zijn gevechten waar je de aanvallen kiest in een speciaal schermpje, dit systeem wordt veel gebruikt bij Final Fantasy-games.

Op de Tokyo Game Show van dit jaar werd een trailer getoond van Dragon Quest IX. In deze trailer vielen de mooie graphics als eerste op. Dit komt mede doordat de game veel lijkt op een ingekleurde kleurplaat door de vele kleuren. Een zeer leuke toevoeging is dat je de gedetailleerde kleren die je aantrekt, echt ziet op jouw personage. Dragon Quest IX zal ook prachtig cut-scenes bevatten, die zeer veel lijken op een animé. Eindelijk is het helemaal niet vreemd dat alles van zeer hoog niveau is als je ziet wie de designers zijn: Yuuji Horii (Chrono Trigger) en Akira Toriyama bekend van Dragon Ball Z. Over de muziek is helaas nog niet veel bekend, naast dan de muziek in de trailer en dat klonk heel wat beter dan de nieuwe Joseph. Ook hoorden we in de game oude geluid effectjes. Verantwoordelijk voor de muziek is Koichi Sugiyama, hij was de composer van Dragon Quest VIII.Misschien wel de grootste toevoeging ter vergelijking met de vorige delen, is dat er nu ook multiplayer in de game zit. Er is helaas nog niet veel informatie bekend over de multiplayer, maar wat bekend is wekt misschien wel je interesse. Het spel is met vier spelers te spelen en elke speler heeft controle over één personage (wie je ook vrij kan laten rondlopen bijvoorbeeld: buiten een stad). Het spel zal ook online speelbaar zijn.

Wat we tot nu toe hebben gezien van Dragon Quest IX wekt bij de meeste toch zeer veel interesse op. Zoals jullie net gelezen hebben geldt dat ook zeker voor mij. Ondanks dat er nog niet erg veel over de game bekend is, durf ik er toch bijna wel geld op te zetten dat het een topper wordt voor de Nintendo DS. Maart 2009 zal Dragon Quest IX in de Japanse winkels liggen. Zoals gewoonlijk weten wij Europeanen nog geen datum, maar verwacht een release rond het einde van 2009.

Dit bericht is 1 keer gewijzigd, het is laatst gewijzigd door Folkert op 26-01-2009 om 18:31.

26-01-2009 18:31 Folkert is offline Stuur een email naar Folkert Homepage van Folkert Zoeken naar berichten van Folkert Voeg Folkert toe aan je vrienden lijst
japanfreak
Next Step
Berichten: 125

Beantwoorden met Citaat Wijzig/Verwijder Bericht Reporteer Bericht bij een Moderator       IP Informatie Ga naar de top van deze pagina

Mooie preview, maar dat poppetje op het begin... HIJ IS EEN NAMAKER VAN MARTH! Het zijn bijna dezelfde kleren als marth:(

__________________
Lees http://next-games.nl/forum/thread.php?threadid=1233&sid=

Dit bericht is 1 keer gewijzigd, het is laatst gewijzigd door japanfreak op 04-03-2009 om 22:43.

04-03-2009 22:42 japanfreak is offline Homepage van japanfreak Zoeken naar berichten van japanfreak Voeg japanfreak toe aan je vrienden lijst AIM Schermnaam: Aim da power of destruction!! YIM schermnaan: It's over 9000!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Plaats nieuw onderwerp Beantwoorden
Ga naar:

Powered by Burning Board Lite 1.0.2 © 2001-2004 WoltLab GmbH
Nederlandse vertaling door Zidane007nl