Laatste feature
: (Registreren)
Mario Kart DS
Releasedatum
25/11/2005
Developer
Nintendo
Publisher
Nintendo
Online
Ja
Download Play
Ja
Officiële site
Onbekend
 
Informatie

Tijd om te racen... zonder snoertjes! De wereldberoemde Mario Kart-serie gaat helemaal los, waarbij spelers draadloos met z'n achten tegelijk in karts kunnen racen en aan battles kunnen deelnemen, ongeacht of iedereen over een Game Card beschikt. Plus: speel tegen maximaal drie anderen tegelijk, waar ook ter wereld, via Nintendo Wi-Fi Connection!

De complete sterrencast van Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Wario, Bowser en Toad verschijnt weer aan de startlijn voor een waanzinnig aantal races op de meer dan 30 banen, waaronder gloednieuwe, voor de DS ontworpen circuits, en klassiekers uit alle voorgaande Mario Kart games!

Met alle maffe wapens en de hoge snelheden die spelers van de serie mogen verwachten is deze game een droom die uitkomt voor fans van Mario Kart. Een extra dimensie van speelplezier wordt toegevoegd door het feit dat spelers het over de hele wereld tegen elkaar op kunnen nemen door zich in verbinding te stellen met Nintendo's nieuwe, draadlooze gamedienst, Nintendo Wi-Fi Connection, via Wi-Fi.

Netwerk
Heb je deze game reeds in je bezit en wil je deelnemen aan het netwerk? Log dan in om je game gratis te registeren bij ons netwerk. Dit is vrijblijvend, en heeft totaal geen verbinding met het registreren van games bij Nintendo zelf. Op deze manier weten we welke games de gebruikers het meest bezitten.

De volgende 51 leden hebben deze game in hun bezit.

 
Media
Er zijn geen screenshots gevonden
 
Next-Games over Mario Kart DS

Er zijn geen artikels gevonden.