Laatste feature
: (Registreren)
Reviews

Een review of een recensie is een bespreking van een bepaalde game. Een team van zes testers beoordeelt regelmatig de recentste titels en schrijft er zijn mening. Achteraf wordt een zo objectief mogelijk eindcijfer weggegeven op basis van vijf belangrijke factoren: de gameplay, de graphics, het geluid, de tijdsduur en de moeilijkheidsgraad.

Recentste reviews:

Bekijk de andere reviews!

Shorts

Downloadbare games zijn in! In dit archief behandelen we een hoop games die verkrijgbaar zijn via de winkelkanalen van de Wii en de Nintendo DS, PlayStation Network, Xbox Live en de App Store van iTunes.

Recentste shorts:

Lees onze andere shorts!

Previews en Hands-ons

In een preview probeert ons team jullie op de hoogte te houden van interessante titels die binnenkort zullen verschijnen. Alle details die reeds bekend zijn, worden netjes samengevat. Ook de hands-on, een preview gebaseerd op eigen speelervaring kan je hier vinden.

Recentste previews:

Lees de andere previews!

Features

Af en toe heeft onze crew wat interessants te vertellen. Het gebeurt dus dat we hier een leuke column plaatsen. Ook overige artikelen als features en mededelingen als prijsvragen komen in deze categorie terecht!

Recentste features:

Neem verder een kijkje in ons archief!