Laatste feature
: (Registreren)
 

Nieuwe Pokémon details

DS-Nieuws geschreven door Mikey van den Berghe op 14-04-2010.

N4G : News for Gamers Insert Coins

Vorige week werden de nieuwe Pokémon-games officieel aangekondigd: Pokémon gets back to color. Zwart en wit zijn officieel geen kleuren, maar we doen niet moeilijk. Vandaag hebben we nieuwe details voor je klaar staan.

Zo zul je in de nieuwe gebieden op verschillende paden lopen met verschillende verdiepingen. Wat we hiervan moeten verwachten, is nog niet bekend, maar zal nader worden verklaard door middel van screenshots.

Daarnaast is bekend gemaakt dat je in Pokémon Black & White gemakkelijk je Pokémon kan helen, spullen kan kopen en Pokémon kan ruilen. Dit alles in één gebouw. Naast deze details heeft Nintendo ook laten weten dat er verschillende camera-standpunten tijdens gevechten zijn en dat de schaduwen een stuk realistischer worden in vergelijking met de voorgaande delen.

Oh, en wat het waard is: Pokémon Company belooft dat de nieuwste Pokémon-spellen leuk worden voor zowel de oude- als nieuwe spelers.

Reacties





Neon / 15-04-2010 00:04
Helen? Dat ga je toch niet in 'n kinderspel stoppen?
Light / 15-04-2010 18:55
Klinkt veelbelovend :).
@Neon: Lol xd
Vgamer / 11-05-2010 16:38
Hopelijk bedoelen ze ermee dat ze alle regios in 1 spel stoppen: stel je voor hoe vet het zou zijn om te kunnen kiezen in welke regio je start en dan alle regios kan afreizen.