Laatste feature
: (Registreren)
 

Killzone 3 krijgt releasedatum

Playstation 3-Nieuws geschreven door Siemen Dewael op 25-05-2010.

N4G : News for Gamers Insert Coins

De derde game van een topshooterserie krijgt een releasedatum. Op 3 mei 2011 zou Killzone 3 in de winkel liggen, volgens een insider.

De Killzone-games waren zowel op de PS2 als op de PS3 verkoopknallers. De Nederlanders van Guerilla-Games hopen dit een derde keer te kunnen halen.

Een insider heeft CVG meegedeeld dat de game op 3 mei 2011 wordt gereleased. De futuristische shooter zou zelfs bestuurbaar zijn met het nieuwste Playstation-gadget: Move. De heftige multiplayer- en co-op battles blijven natuurlijk onderdeel van de game, maar worden blijkbaar uitgebreid met meerdere co-op modes.


"Guerilla is working on a standard two-player, co-op - as you'd expect - but there's also an objective-based separate four-player co-op mode in the works, too" - CVG




"I've also been told that there will be vehicles in the online multiplayer - but I haven't seen that for myself yet."



Killzone 3 zal dus uitpakken met enkele nieuwigheden, maar zal ook een nieuwe vorm van gameplay aanbieden, dankzij Stereoscopic 3D gameplay: officieel bevestigd door Sony!


Reacties





GJ / 26-05-2010 09:05
Killzone één van de allerbeste shooters? Het ziet er leuk uit, maar dat is het dan ook wel. De gameplay is te traag en kan echt niet tippen aan een Call of Duty of Battlefield ;).
Gazmask / 26-05-2010 10:32
Kwestie van smaak natuurlijk. Ik ben nog geen enkele battlefield-game tegengekomen op de PS3, en natuurlijk is CoD een van de, zoniet de beste, topshooters ooit. Maar als PS3 exclusive is het absoluut een topgame.