Nu Jij Afbeelding
: (Registreren)
 

Gameplaybeelden van LOTR Conquest

DS-Nieuws geschreven door Tom Van den Broecke op 10-01-2009. RS: 112

De eerste gameplayfilmpjes van de DS-versie van The Lord of the Rings: Conquest zijn gearriveerd op de redactie. Lees en bekijk alles over deze belovenswaardige game binnenin!

Hoewel de leute rond The Lord of the Rings al een hele tijd sterk geminderd is, wilt EA Games toch proberen nog een mooie (laatste?) game te maken rond de drie succesvolle films over het verhaal van The One Ring. Vaak wordt vergeten dat deze nieuwe game, naast op de PC, PS3 en Xbox360, ook op de DS verschijnt. Op onze tweeschermige handheld zal het tevens een actiegame zijn waarin je net zoals in de andere versies met zowel de goede wezens als de orks kan spelen. Uiteraard zullen Legolas, Gimly, Aragorn en alle andere helden ook hun opwachting maken in de game.

In de twee vrijgegeven gameplaymovies is te zien dat de actie zich afspeelt op het Touch Screen in de vorm van vloeiende 3D-beelden en er een map wordt getoond op het bovenste scherm.





Vanaf 16 januari kan je aan de slag met The Lord of the Rings: Conquest.

Reacties





Matthew / 10-01-2009 20:47
Ziet er prachtig uit, en werd zelfs al opgeëist door een redacteur om te reviewen. Verwacht zijn beoordeling dus binnenkort!
PolterGust / 10-01-2009 20:47
LOTR: Online voor de PC is al een topper. Duimen maar dat deze dat ook wordt!
RecordingReversed / 10-01-2009 23:36
Waarom komt er enkel geluid uit m'n linkerbox? (A) Desondanks lijkt me dit een erg leuk spel!