Laatste feature
: (Registreren)
 

Datum en prijs voor iPad?

iPad-Nieuws geschreven door Timo Nijssen op 18-04-2010.

N4G : News for Gamers Insert Coins

Op sociale netwerksite Hyves is een advertentie-spelletje van Chocomel verschenen, waarbij je een iPad kunt winnen. Niks bijzonders natuurlijk, behalve het feit dat er in de actievoorwaarden een datum en prijs staan...

In de voorwaarden van dit spelletje staat namelijk dat men een iPad kan winnen ter waarde van 420 euro, en dat die prijs pas in september 2010 kan worden gegeven in verband met de beschikbaarheid in Nederland. Die prijs kan goed kloppen, aangezien Apple's nieuwe gadget in Amerika $499 kost, wat zo'n €370 is. Het kan natuurlijk altijd slechts een schatting van FrieslandCampina (het bedrijf achter Chocomel) zijn, dus zodra er meer bekend is lees je het natuurlijk hier op Next-Games!

Reacties

GJ / 18-04-2010 19:31
September o___O... De pre-orders beginnen al in mei. Zal wel een foutje zijn.
Matthew / 19-04-2010 01:55
Een regelementfout is niet toegestaan. Dan moet de campagne stopgezet worden. Dus of krijg je het toestel pas in september, ofwel verschijnt hij echt pas in september. Wat volgens mij wel klopt.

Op 18 mei maakt Apple de datum bekend voor Europa. In eerste instantie zou het dan gaan om Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Daarna pas wordt (Apple kennende) beslist of er verder wordt verdeeld. Kijk naar de iPhone die lekker laat hier te koop werd aangeboden.