: (Registreren)
Snowboarden tot curling: alle winterse sporten zullen aan bod komen!

Eerste beelden Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

Nintendo-Nieuws geschreven door Tom Van den Broecke op 12-02-2009. RS: 160

De nieuwe Mario & Sonic-game is vandaag helemaal officieel geworden, want SEGA heeft het allereerste beeldmateriaal omtrent deze nieuwe sportieve game vrijgegeven. Zullen de superhelden ook op de latten en in de vrieskou hun mannetje kunnen staan?

Hieronder vind je hem, de allereerste trailer van Mario & Sonic at the Olympic Winter Games, een spel volledig in het teken van de Olympische Winterspelen in Vancouver volgend jaar. SEGA heeft vandaag bevestigd dat de nieuwe telg van de reeks wederom op de Wii en de DS zal verschijnen en dit alles dit jaar nog!

Shigeru Miyamoto 'himself' zal deze keer de ontwikkeling van de game in de gaten houden omdat de lat letterlijk nogal hoog ligt na het verkopen van 10 miljoen exemplaren van het vorige deel. Zowat alle wintersporten die in het echt worden beoefend op de Spelen zullen ook in de game worden verwerkt, maar uiteraard bevat de nieuwe telg enkele interessante verbeteringen! Vooral de Wii-versie mag genieten van grote veranderingen, zoals de mogelijkheid om je Balance Board bij de sporten te betrekken en niet te vergeten de inbreng van de Wii Motion Plus! Verder zullen beide versies een uitgebreide multiplayer bevatten: bij de Wii-versie zal dit zowel een co-op modus zijn als een competitiemogelijkheid. En de DS krijgt zowel een single- als multicardplay.

Reacties





Matthew / 12-02-2009 21:49
Uitmelkerij of een slimme zet? Het wordt afwachten.
Neon / 13-02-2009 15:40
Ik wil curling. :D
RecordingReversed / 13-02-2009 18:52
Met Mario snowboarden met het balance board? Lijkt me wel wat!
Japanfreak / 14-02-2009 11:54
Mario en Sonic op de Olympische Spelen: Mooie Opening, de rest is verschrikkelijkxD