Nu Jij Afbeelding
: (Registreren)
Niet vergeten je boxart om te draaien bij de aankoop van dit spel!

Nieuwe lading Mario Power Tennis screenshots

Wii-Nieuws geschreven door Tom Van den Broecke op 27-02-2009. RS: 54

De GameCube was door de zware concurrentie van Sony en Microsoft alles behalve Nintendo's favoriete apparaat te noemen. Omdat de Wii dit echter wel is, biedt Nintendo de échte GameCube-toppers met vernieuwde controls op de Wii aan voor een voordelige prijs.

En Mario Power Tennis is zo één van die vele toppers die een mini face-lift krijgen op de Wii. Opgepoetste graphics, weggehaalde bugs en uiteraard een vernieuwde besturing moeten de non-GameCube bezitters ertoe brengen toch deze fantastische games te spelen.

Toch wordt deze New Play Control!-reeks van Nintendo niet door alle sites en gamers even goed onthaald en wordt vaak gesproken van uitmelkerij. Uiteraard is het ook bij Mario Power Tennis het geval dat het bedrijf mikt op een grote winstmarge zonder echt veel tijd in een nieuwe game te hebben moeten steken, maar waarom zouden Wii-gamers anderzijds toch niet deze fantastische games mogen ervaren? Er kan uren over gediscussieerd worden, maar voor de geïnteresseerden zijn er 21 nieuwe screens vrijgegeven die allemaal in het gameprofiel te bekijken zijn.




Mario Power Tennis ligt volgende week vrijdag in de winkels

Reacties





PolterGust / 27-02-2009 18:59
Uitmelkerij of niet, ik draai de boxarts! XD